Leiderschap

Leiderschap

Leiderschap gaat hand in hand met het accepteren van jezelf, je talenten en je eigenschappen

In deze workshop krijg je een direct en helder beeld over wat voor soort leider je bent via dirigeren

Er bestaan tal van methoden en vragenlijsten om inzichtelijk te krijgen of een beeld te schetsen over het soort leiderschap wat er in je schuilt. De Roos van Leary is hier een bekend voorbeeld van. Deze workshop brengt ook in beeld wat voor soort leider je bent, maar dan direct ervaarbaar door jezelf en anderen. De groep mede cursisten dienen als heldere spiegel.  Hierin onderscheidt deze workshop zich van ingewikkelde en saaie vragenlijsten. Daarnaast ontstaan er ook meerdere prachtige composities die door jou worden neergezet. Muzikale ervaring is niet nodig om mee te kunnen doen aan deze workshop.

Wat gaan we doen?

Na een korte muzikale warming-up verdelen we de instrumenten over de deelnemers. Dit zijn toegankelijke instrumenten, door iedereen bespeelbaar. De persoon die inzichtelijk wilt krijgen welk soort leider in hem of haar schuilt krijgt de leiding over de groep door deze non-verbaal te dirigeren. De opdracht is simpel: Laat een muziekstuk ontstaan wat jij als mooi ervaart.

muziek leider

Door jouw manier van dirigeren is direct zichtbaar welk soort leider je bent. Ben je een meegaande, ruimte latende leider? Of ben je juist een leider die weinig inspraak van anderen duld? Laat je je keuzes als leider beïnvloeden door je behoefte om toch nog aardig gevonden te willen worden? Of misschien door andere onzekerheden? Deze workshop brengt al dit soort vraagstukken helder in beeld. Op een muzikaal zeer toegankelijke manier waarbij ook nog veel moois te horen is!

Voor wie?

Deze workshop is zeer geschikt voor teams op de werkvloer, studenten in opleiding - klassen van middelbaar en hoger beroepsonderwijs, festivals of evenementen en voor coaching en training doeleinden.

Verder

De workshop kan ook gegeven worden zonder het element ''herken je leiderschap''.

Muzikale ervaring, of het bespelen van een instrument is niet nodig voor het deelnemen aan deze workshop.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@wereldvanmuziek.nl of klik hier